Održana je redovna skupština Udruženja. Skupštini je prisustvovalo 43 člana. Svi izveštaji su jednoglasno usvojeni. Na mesto Novice Lišanina koji je zbog poslovnih obaveza napustio Upravnog odbora jednoglasno je izabran Predrag Matović.
Na poziv Radio televizije Srbije, prvi ansambl, prvi dečiji ansambl i narodni orkestar su uzeli učešće u emisiji „Novi početak“ koja se emituje na prvom programu RTS-a petkom od 21:00. Predstavili smo se sa dve pesme i dve koreografije. O terminu emitovanja ćemo vas obavestiti nakndadno.
Zbog pogoršane epidemiološke situacije otkazan je humanitarni koncert za Veljka, koji je planiran u Domu vojske. Iz istog razloga odložena je i premijera predstave CIRKUS, kao i dva gostovanja prvog folklornog ansambla.
Članice etno grupe su imale zapaženu pevačku ulogu u večerašnjoj epizodi serije Nečista krv koja se emituje na prvom programu RTS-a.
U emisiji Ovo je Srbija emitovana je reportaža sa trećeg koncerta „Prezivam se Abrašević“ na prvom programu RTS-a.
Koncertom prvog izvođačkog ansambla, petog dečijeg ansambla, etno grupe, muške pevačke grupe i narodnog orkesta završena je manifestacija „Puna kuća Abraševića“. Koncert je održan u prepunoj sali Doma vojske. Viđena je jedna premijerna koreogafija a na koncertu su se putem videa obratili i naši nekadašnji članovi i prijatelji iz zemlje i inostranstva.
Drugog dana manifestacije „Puna kuća Abraševića“ u sali Doma vojske održan je koncert folklornih ansambala (četiri dečije grupe, ansambl veterana, dve rekreativne grupe), ženske pevačke grupe, narodnog orkestra i muzičke radionice.
Koncertom horske muzike u Narodnom muzeju svečano je otvorena trodnevna manifestacija „Puna kuća Abraševića“. Svojim nastupom i repertoarom naš hor je oduševio prisutne. Koncert je otvoren pesmom Kuća puna naroda.