Одржана је редовна скупштина Удружења. Скупштини је присуствовало 43 члана. Сви извештаји су једногласно усвојени. На место Новице Лишанина који је због пословних обавеза напустио Управног одбора једногласно је изабран Предраг Матовић.
На позив Радио телевизије Србије, први ансамбл, први дечији ансамбл и народни оркестар су узели учешће у емисији „Нови почетак“ која се емитује на првом програму РТС-а петком од 21:00. Представили смо се са две песме и две кореографије. О термину емитовања ћемо вас обавестити накндадно.
Због погоршане епидемиолошке ситуације отказан је хуманитарни концерт за Вељка, који је планиран у Дому војске. Из истог разлога одложена је и премијера представе ЦИРКУС, као и два гостовања првог фолклорног ансамбла.
Чланице етно групе су имале запажену певачку улогу у вечерашњој епизоди серије Нечиста крв која се емитује на првом програму РТС-а.
У емисији Ово је Србија емитована је репортажа са трећег концерта „Презивам се Абрашевић“ на првом програму РТС-а.
Концертом првог извођачког ансамбла, петог дечијег ансамбла, етно групе, мушке певачке групе и народног оркеста завршена је манифестација „Пуна кућа Абрашевића“. Концерт је одржан у препуној сали Дома војске. Виђена је једна премијерна кореогафија а на концерту су се путем видеа обратили и наши некадашњи чланови и пријатељи из земље и иностранства.
Другог дана манифестације „Пуна кућа Абрашевића“ у сали Дома војске одржан је концерт фолклорних ансамбала (четири дечије групе, ансамбл ветерана, две рекреативне групе), женске певачке групе, народног оркестра и музичке радионице.
Концертом хорске музике у Народном музеју свечано је отворена тродневна манифестација „Пуна кућа Абрашевића“. Својим наступом и репертоаром наш хор је одушевио присутне. Концерт је отворен песмом Кућа пуна народа.